23948sdkhjf

ScanTECHNIC ApS

ScanTECHNIC projekterer og producerer eltavler til ethvert formål, og har udviklet sig til at være en seriøs leverandør af specialdesignede styre- og fordelingstavler i høj kvalitet til såvel maritime som industrielle anlæg.

industrisiden er vi leverandør af specialdesignede styre- og effekttavler til maskinbyggere og industri-kunder i øvrigt.
Vi magter styringsopgaver til mindre og mellemstore anlæg, herunder komplette anlæg med PLC, servo-systemer, frekvensomformere m.v.

Af referenceprojekter kan nævnes: Pumpestationer, affaldsknusere, suge/trykanlæg, batchpumper, kegleblandere, special-maskiner til plast-/papirindustrien, maskiner til kartoffelproduktion, udstyr til energioptimering, biogasanlæg, fordelingstavler til industri, specialstyringer til hydraulikudstyr, rørskærere, industrielle microovne m.v.

Marine:
Vi har i årenes løb fået markeret os som en stabil og seriøs underleverandør af eltavler på markedet for mindre og mellemstore skibe (kuttere, slæbebåde, færger, coasters, bulk carriers m.m.).

Vor kapacitet dækker produktion af tavler, lige fra små motorstartere, maskintelegrafer, lanternepaneler og alarmpaneler m.m. til større hovedtavler med generatorstyring, synkronisering og lastfordeling.

Herudover fremstiller vi styresystemer til mindre og mellemstore dieselmotorer, både marine- og landbaserede.
Industri

Fakta om ScanTECHNIC ApS

Adresse
ScanTECHNIC ApS
Østbirkvej 1
5240 Odense NØ

Region
Danmark
Syddanmark
Odense Kommune

Telefon: +45 66107031

CVR nummer: DK17123793

P nummer: 1001227402

Ansatte: 8

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Flemming Hansen
Stilling: Direktør

Flemming Nielsen
Stilling: Direktør
Direkte telefon: +45 63107031

Send til en kollega

0.114