23948sdkhjf
Del siden

ScanTECHNIC ApS

ScanTECHNIC projekterer og producerer eltavler til ethvert formål, og har udviklet sig til at være en seriøs leverandør af specialdesignede styre- og fordelingstavler i høj kvalitet til såvel maritime som industrielle anlæg.

industrisiden er vi leverandør af specialdesignede styre- og effekttavler til maskinbyggere og industri-kunder i øvrigt.
Vi magter styringsopgaver til mindre og mellemstore anlæg, herunder komplette anlæg med PLC, servo-systemer, frekvensomformere m.v.

Af referenceprojekter kan nævnes: Pumpestationer, affaldsknusere, suge/trykanlæg, batchpumper, kegleblandere, special-maskiner til plast-/papirindustrien, maskiner til kartoffelproduktion, udstyr til energioptimering, biogasanlæg, fordelingstavler til industri, specialstyringer til hydraulikudstyr, rørskærere, industrielle microovne m.v.

Marine:
Vi har i årenes løb fået markeret os som en stabil og seriøs underleverandør af eltavler på markedet for mindre og mellemstore skibe (kuttere, slæbebåde, færger, coasters, bulk carriers m.m.).

Vor kapacitet dækker produktion af tavler, lige fra små motorstartere, maskintelegrafer, lanternepaneler og alarmpaneler m.m. til større hovedtavler med generatorstyring, synkronisering og lastfordeling.

Herudover fremstiller vi styresystemer til mindre og mellemstore dieselmotorer, både marine- og landbaserede.
Industri

ScanTECHNIC ApS
Østbirkvej 1
5240 Odense NØ
Danmark
CVR nummer: DK17123793
P nummer: 1001227402
8

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.063