23948sdkhjf

Fugmann A/S

Fugmann er førende i hovedstaden indenfor el-installation, datanetværk, sikring og intelligente og energibesparende installationer. Vi løser både store entrepriseopgaver og mindre serviceopgaver.

Vores mission er at sikre danske virksomheder teknologisk effektivitet indenfor el, datanetværk og sikring.

Vi udfører el-installationer for en lang række af landets førende virksomheder, institutioner og bygherrer. Blandt vores opgaver kan tælles prisvindende boligbyggeri, store renoveringsopgaver hos institutionelle virksomheder, prestigefyldt erhvervsbyggeri, samt store infrastruktur byggerier.

Vi har stor viden og erfaring med tekniske installationer inden for sundhedssektoren, transportsektoren, uddannelsesområdet samt underholdnings- og kulturområdet, hvor fokus er på nytænkning, komfort og drift.

Vores kunders behov er meget forskellige, men vi finder løsninger, hvad end det drejer sig om opstart, drift, vedligeholdelse og ombygning af installationer, spare energi, forebyggelse af
driftsproblemer, akutberedskab, overholdelse af kvalitets- og lovkrav, forebyggelse af brand og tyveri eller opnåelse af større komfort.

Vi tilbyder også faste servicekontrakter på vedligeholdelse af tekniske anlæg og installationer.

Følg os på Facebook

Se alleNyheder

Nyeste kompetencer

Fakta om Fugmann A/S

Adresse
Fugmann A/S
Høffdingsvej 20
2500 Valby

Region
Danmark
Hovedstaden
Københavns Kommune

Telefon: +45 36150505

Fax: +45 36150504

CVR nummer: DK15880597

P nummer: 1000993765

Ansatte: 115

Kontaktpersoner

Henrik Fugmann
Stilling: Direktør
Direkte telefon: +45 60400500
Jens Marius Mariegaard
Stilling: Projektberegner

Send til en kollega

0.188