23948sdkhjf
Del siden

A/S Løgstrup Steel

A/S Løgstrup-Steel er en international virksomhed, der beskæftiger sig med produktion og levering af koblingsudstyr og styresystemer over hele verden. Siden 1958 har virksomheden været en førende innovativ aktør i branchen.

Vi har udviklet et komplet sortiment af typetestede koblingsudstyr og styresystemer. Disse systemer dækker hele spektret af lavspændingsapplikationer fra hovedtavlen ned til det mindste distributionskort og procespanel.

Vores løsninger er lavet til krævende industrier overalt. Den unikke profil af vores ramme, korrosionsbeskyttede standarddele og ikke-svejsede hjørner på vores døre og dækplader er blot nogle af de kvaliteter, der får vores koblingsudstyrsløsninger til at vare i generationer. Læs mere om vores løsninger på vores hjemmeside.

Løgstrup-Steel har etableret et globalt netværk af uddannede og autoriserede panelproducenter. Dette giver os lokal tilstedeværelse på de fleste markeder i verden. Disse partnere er uddannet i design af elektrisk tavle, montering af Logstrup-systemet og i vores politikker med godt håndværk og kvalitetssikring.

A/S Løgstrup Steel
Egeskovvej 16-18-20
3490 Kvistgård
Danmark
CVR nummer: DK15789182
P nummer: 1003042244
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.062