23948sdkhjf

Nordic Marine Oil skifter navn til Malik Energy

Brændstofleverandøren Nordic Marine Oil, som opererer i ni havne i Danmark, har netop skiftet navn til Malik Energy.

Det sker for at synliggøre et fællesskab med ejeren Nordic Marine Oil, som er Malik Supply.

Malik Supply, der er fra 1989, stifter Nordic Marine Oil i 2011.  

I en pressemeddelelse oplyser Malik Group, at navneskiftet markerer en stærk samlet identitet på tværs af koncernens selskaber med Malik som centrum, hvor fokus samtidig flyttes fra olieprodukter til flydende energi, og forretningsområdet udvides fra den maritime sektor i Danmark og Nordatlanten til på sigt at omfatte hele erhvervslivet på det globale marked.

- Det nye navn er et udtryk for, at vi står sammen, vokser og bevæger os i samme retning, det vil sige mod fremtidens behov for brændstof med lavere CO2-udledning. Derudover styrker vi samarbejdet både internt mellem vores egne selskaber og eksternt med vigtige partnere som eksempelvis Neste, der har samme målsætning som os, siger Malik Groups direktør Steen Møller.

Mens Malik Energy A/S fremover vil koncentrere sig om energi, vil Malik Supply A/S fortsat have fokus på koncernens grønlandske og globale bunkerlevering og handelsaktiviteter.

Om Malik

Malik Supply A/S blev i 1989 grundlagt som en selvstændig virksomhed i bunkrings- og oliehandelsindustrien. Oprindeligt leverede selskabet primært bunkerolie, smøreolie og lager/proviant til den internationale fiskerflåde i grønlandsk og nordatlantisk farvand, men har via stærke partnerskaber i vigtige strategiske bunkerområder gennem årene udvidet sit forretningsområde til at omfatte flydende brændstof til det globale marked.

Malik Group er en koncern bestående af moderselskabet Malik Supply A/S, datterselskabet Malik Energy A/S (tidligere Nordic Marine Oil A/S) samt de to grønlandske datterselskaber Orsiivik ApS og Godthåb Olietransport ApS. Malik Group omsatte i 2022 for 4,5 mia. kr. og havde 85 ansatte.

på www.malik.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094