23948sdkhjf

Blue Water underskriver 5-årig kontrakt med vindmøllegigant

Blue Water og Vestas indgår historisk stor aftale om håndtering af vindmølleelementer 

Vestas og Blue Water har længe arbejdet sammen i forbindelse med forskellige globale vindprojekter, og nu har de to virksomheder indgået den hidtil største kontrakt.

Kontrakten strækker sig over fem år og drejer sig om håndtering af vindmøllekomponenter på Blue Waters terminaler i Esbjerg og Cuxhaven i Tyskland.

- At Vestas betror os denne vigtige opgave, er en tillidserklæring, som vi er stolte af. Blue Water har været med fra vindindustriens spæde start, og vores kollegaer ude på havnene og terminalerne er med stor erfaring klædt godt på til at løse opgaven sikkert og effektivt og samtidig bidrage til den grønne omstilling, udtaler Brian Sørensen, chef i Blue Waters Wind and Port Service, i en pressemeddelelse.

Aftalen dækker, ud over terminalhåndtering af de tunge vindmøllekomponenter, også stevedoring, oplagring og service på alle Vestas’ komponenter, som udskibes til og fra hele verden via Esbjerg og Cuxhaven.

Vestas og Blue Water har arbejdet sammen på globale vindprojekter gennem mange år, men denne kontrakt er den hidtil største indgået mellem de to danske virksomheder.

- Vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde, vi allerede har i dag med Blue Water, siger Torben Andersen, Head Transport Procurement, Vestas.

Esbjerg Havn er Danmarks største havn og spiller en central rolle i den danske og europæiske vindsektor.

Havnen i Cuxhaven er Tysklands største vind terminal og godt placeret som transport lokation til både on og offshore projekter.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094