23948sdkhjf

Maersk Supply Service vinder kontrakt for tre skibe i tre år i Brasilien

Petrobras har indgået kontrakt med Maersk Supply Service om tre ankerhåndteringsskibe i L-klassen for en treårig periode. Aftalen indbefatter både ankerhåndtering og slæb af rigge.

De tre skibe er ’Mærsk Leader’, ’Mærsk Launcher’ og ’Mærsk Lancer’, der bringer det samlede antal skibe fra Maersk Supply Service i arbejde på brasiliansk sokkel op på 12.

- Maersk Supply Service er forpligtet til at investere i det brasilianske marked og til at levere sikre, effektive og bæredygtige løsninger til vores kunder i denne strategisk vigtige region. Vi er glade for den tillid, Petrobras igen har vist os, og vi ser frem til at fortsætte vores positive samarbejde, udtaler Rafael Thome, direktør for det brasilianske marked hos Maersk Supply Service, i en pressemeddelelse.

Heri oplyser rederiet, at kontrakten kommer i forbindelse med, at Maersk Supply Service fortsætter med at konsolidere sin tilstedeværelse i Brasilien og etablere sig som en anerkendt leverandør af integrerede løsninger i regionen.

Den aktuelle kontrakt følger i kølvandet på en række løsningskontrakter for FPSO'en ’Fluminense’ på vegne af Shell, samt Mero 2-kontrakten for Petrobras.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094