23948sdkhjf

Sky rigmand investerer millioner i Lollands sydkyst

En familievirksomhed fra København har store planer drevet af forventninger til Femern-forbindelsen

Mangemillionæren Steen Lorenz Johan Hansen og hans familie holder normalt lav profil.

Men ifølge Folketidende investerer den københavnske familie i øjeblikket stort i at udbygge turistindustrien på Lollands sydkyst. Blandt andet ønsker man at bygge et 47 meter højt udkigstårn for at lokke turister til området.

Planerne blev omtalt, da Syd-, Nord- og Midtlollands turistforening afholdt generalforsamling på Hages Badehotel. Arkitekt Klaus Lange fra Miami Ark, der har tegnet hotellet, fortalte ifølge avisen om familien, der har investeret mere end 100 millioner kroner i Sydlolland. Herunder i det nyåbnede badehotel.

Håbet er, at Lollands sydkyst bliver attraktivt for turister, når Femern-forbindelsen åbner i 2029. Forventningen er, at den sydlollandske natur kan noget inden for glamping, adventure- og naturferie. Glamping er en sammentrækning af glamour og camping.

- Vi vil gerne give muligheder for danske turister, der gerne vil have en anderledes oplevelse med lidt rå natur. De vil blive tiltrukket af sådan et sted, for der er ikke noget alternativ i Danmark lige nu. Så skal de til Sverige, sagde Klaus Lange.

- De har store planer. Det er folk, der er gode til at drive forretning - og de er gode til at finde ud af, hvad de vil, fortalte familiens faste arkitekt, ifølge Folketidende.

Steen Lorenz Johan Hansen er involveret i en lang række virksomheder gennem sit holdingselskab, der SLJH Holding, der i 2021 kunne mønstre en egenkapital på godt en mia. kr. og en balance på 1,7 mia. kr.

Ifølge en fødselsdagsomtale fra Finans i 2018 er rigmanden uddannet elektroingeniør og har blandt andet arbejdet med projekter inden for det europæiske rumprogram ESA samt kampflyet F-16.

Familien er involveret i en række selskaber herunder MSH Capital APS, der ejer Lidsøparken A/S. Et selskab, der ejer flere grunde på Lolland.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Farvel til de rene linjers mester: Her er Tage Wandborgs smukke færger og krydstogtskibe
Smider 2.000 ton sten i vandet til glæde for fisk og folk
Flere smuglervarer bevæger sig i forsyningskæderne
Nordkorea hævder at have testet tsunamiudløsende drone
Skyder danske milliarder i tysk havvind
Den store forsyningskæde-operatør
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Transportmagasinet
Jern & Maskinindustrien
Motor-magasinet
Nordiske Medier DK
EnergyIslandNews

Send til en kollega

0.141