23948sdkhjf

Sjællandsk havn får afgørende nye faciliteter

Kalundborg Havn kan fremover også håndterer fødevarer efter havnen får ny told- og veterinær-terminal

Havneudvidelsen i Kalundborg Havn er i fuld gang. Havnen får balndt andet nye bygninger til håndtering af havnens egne aktiviteter, men der opføres også en told- og veterinær-terminal, og det sidste var især havnebestyrelsesformand Jesper Wienmann Hansen meget glad for, da han holdt tale ved første spadestik på den nye Vesthavn:

- Veterinærkontrollen er en nyskabelse. Den har vi ikke i øjeblikket, men den er faktisk nødvendig, hvis containerterminalen skal kunne tage imod visse typer gods bl.a. fødevarer og Kalundborg Havn vil med denne investering få yderligere godsmængder gennem containerterminalen. Men vi skal ikke glemme, at vi også er i gået i gang med at opføre en ny bygning, som skal indeholde faciliteter til vores egne folk, fortalte han.

Også Mikael Gutman fra APM Terminals Nordics ser frem til den nye havneudvidelse, der ligger tæt på APM's egne arealer i havnen.

- Jeg vil sige tak, fordi vi måtte være med i dag. Det er ikke hverdagskost for os at være med til at skabe noget fra bunden af, så det er også en vigtig milepæl for os, at vi nu kan tage første spadestik i dag, sagde han ved begivenheden.

Millioner på vej til danske erhvervshavne

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094