23948sdkhjf

Direktør stopper i Danske Rederier

Direktør for klima, miljø og sikkerhed i brancheorganisationen Danske Rederier Maria Skipper Schwenn har valgt at søge nye udfordringer efter 13 år i skibsfartens tjeneste

Direktør i Danske Rederier, Maria Skipper Schwenn, har valgt at gå fra borde og stopper i brancheorganisationen.

Det er ikke nogen nem beslutning, men den rigtige Maria Skipper Schwenn

Maria Skipper Schwenn gik ind ad porten hos Danske Rederier i Amaliegade 33 for 13 år siden. Siden er der sket meget, som hun har haft indflydelse på. Internationale klimaaftaler, globale svovlregler og piratangreb på danske skibe er blot nogle af de mange ting, der har fyldt i kalenderen hos Maria Skipper Schwenn. Men nu er det slut.

- Jeg har gennem nogen tid langsomt kunne mærke behovet for et skifte, men også et behov for at stoppe op og reflektere. I løbet af de 13 år, jeg har arbejdet i Danske Rederier, har jeg fået både børn og bonusbørn og dermed en mere end almindelig travl hverdag. Jobbet i Danske Rederier har været en kæmpe berigelse og det hele værd, men nu er jeg klar til at bruge mine erfaringer fra Danske Rederier et nyt og spændende sted. Det er ikke nogen nem beslutning, men den rigtige, siger Maria Skipper Schwenn i en meddelelse.

Efterlader store sko

Over årene er Maria Skipper Schwenn blevet forfremmet tre gange – og har været en fast del af Danske Rederiers ledelse gennem de sidste ni år. Derfor efterlader hun nogle store sko at udfylde.

- Jeg respekterer fuldt og helt Marias beslutning. Maria har igennem alle årene i Danske Rederier leveret en stor og dedikeret indsats og masser af resultater og har om nogen været vores ansigt ud af til på klima og miljø og sikkerhed – det kan både medlemmer og samarbejdspartnere nikke genkendende til, siger Anne H. Steffensen, adm. direktør i Danske Rederier.

Danske Rederier går nu i gang med at finde en afløser for Maria Skipper Schwenn.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078