23948sdkhjf

Evergas-CEO fratræder til nytår

Steffen Jacobsen stopper som CEO i Evergas efter nytår. Han kom til Evergas i 2015 fra en position som Director – Assets Management hos Maersk Drilling. Han startede i Evergas som Head of Fleet Management, men skiftede til topchef-positionen allerede efter fire måneder.

Steffen Jacobsen, der i dag er 62 år, fortæller til Søfart, at han stopper i Evergas som en del af nogle organisationsforandringer efter, at Evergas er blevet solgt.

Evergas’ ejer Jaccar Holding er blevet overtaget af Seapeak; Et selskab, der af de fleste nok er bedre kendt under det tidligere navn Teekay LNG Partners. Salget, som Steffen Jacobsen i det seneste år selv har været dybt involveret i, medfører en række sammenlægninger.

Evergas er sammen med Ultragas, der i dag er fusioneret ind i Navigator Gas, partner i Dan-Unity, som er i gang med at etablere sig inden for søtransport af CO2. Her er Steffen Jacobsen også CEO.

Han fortæller til Søfart, at starten af de nye år skal bruges til at få pusten efter en krævende salgsproces. Herefter skal den nye pensionisttilværelse kombineres med et antal spændende konsulent- og bestyrelsesopgaver.

Selskaberne har endnu ikke officielt udpeget Steffen Jacobsens afløser.

Læs også: Danske Evergas bliver del af tidligere Teekay-rederi efter moderselskab skifter ejer

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125