23948sdkhjf

Mærsk på rekrutteringsjagt blandt gamere

Når de professionelle gamere i turneringen Blast skal fra København til Abu Dhabi er det Maersk Air Freight, der står for transporten mellem de to lokationer

Mærsk har fokus på gamere, når det gælder om at hyre nye medarbejdere. I en video på Twitter fortæller tech lead i Mærsk Angel Donchev, hvorfor det giver god mening for Mærsk at søge efter nye medarbejdere blandt gamere.

- Jeg tror, gaming udvikler færdigheder, der er meget vigtige i dagens samfund og for at få succes på arbejdet. Så for eksempel undervurderer folk, hvad der skal til, og hvilke slags egenskaber det udvikler. Jeg er far til to, så jeg kan sige, at jeg ikke altid ser positivt på det, men at have vedholdenheden til at øve sig dag efter dag for at blive god til noget er en færdighed, der kræves, siger han.

Angel Dochev peger også på, at mange af situationerne i computerspil kan overføres til at arbejde i et rederi.

- Gaming kan være ret overvældende med hensyn til information. Man skal kunne koordinere forskellige informationer for at træffe hurtige beslutninger. Og i dagens verden, hvor der er så meget information og så meget støj, bliver det vigtigt at skelne signalet fra støjen for at træffe den rigtige beslutning. Så vi leder absolut efter flere spillere til at slutte sig til Mærsk, siger han.

Ifølge Spalsh247 har Mærsk også i stillingsopslag direkte søgt efter personer med gamingerfaring. I forbindelse med et jobopslag til en stilling med fjernstyring af en kran skrev rederiet direkte, at blandt andet "tidligere erfaring som professionel gamer eller medlem af en professionel gaming-organisation ville være et plus”.

Ud over at være hovedsponsor for Blast-turneringen sponserer Mærsk også præmien i forbindelse med kåringen af turneringens mest værdifulde spiller (MVP).

Blast Premier Fall Final Copenhagen begynder i dag i Royal Arena og varer til den 27. november.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Navigatører vil ikke tvinges ind i Dansk Metal - advarer om arbejdskonflikt
Havarirapport: Lods brugte mobiltelefon før grundstødning
Solid vækst i Nordens tanker pool
3F Sømændene: Er Dannebrog et bekvemmelighedsflag?
Miljøhensyn dumper Næstveds planer om ny havn
Aalborg Kommune går efter standardfærge til Hals-Egense
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Transportmagasinet
Jern & Maskinindustrien
Motor-magasinet
Leder IDAG
Kommunefokus

Send til en kollega

0.156