23948sdkhjf

Cadeler udvider topledelsen

Offshorerederiet Cadeler udvider topledelsen, som dermed vokser fra fire til syv direktionsmedlemmer.

Formålet er at udvide topledelsens forskelligartede kompetencer for at skabe de bedste forudsætninger og forberede virksomheden til vækst i de kommende år.

Blandt de nye medlemmer af topledelsen er Pernille Korsager, der tiltrådte i maj 2022 som selskabets General Counsel (GC), Carina Cappelen, der netop er tiltrådt som Chief People & Culture Officer (CPCO) og Peter Kragh Jacobsen, der blev forfremmet til Chief Technical Officer (CTO) i juli 2022.

Mikkel Gleerup, CEO i Cadeler udtaler: 

- For at forblive en succesfuld virksomhed er vi afhængige af vores folks færdigheder og kompetencer. Med de nye medlemmer i topledelsen tilføjes værdifuld viden og erfaring til teamet, som sikrer, at vi er godt forberedte på den fortsat stærke efterspørgsel på vores tjenester.

Topledelsens nye medlemmer:

Pernille Korsager indtræder i Cadelers ledelsesgruppe som General Counsel (GC)

Pernille Korsager tiltrådte i maj 2022 som General Counsel hos Cadeler. Hun kom fra en stilling som Chief Legal Counsel hos Mærsk Drilling A/S og har haft en lang karriere i ledende juridiske stillinger med en bred vifte af kompetencer inden for selskabs- og erhvervsret. Hun kommer med en dyb erfaring med S&P transaktioner, international M&A, specialprojekter, funding, virksomheds- og handelsanliggender, udarbejdelse og forhandling af kontrakter, projekt- og juridisk risikostyring og meget mere.

Carina Cappelen indtræder i Cadelers ledelsesgruppe som Chief People & Culture Officer (CPCO)

Carina Cappelen tiltrådte i Cadelers ledelsesgruppe 1. november. Carina kommer med mere end 10 års relevant erfaring fra en hurtigt voksende karriere i globale rederier og har en veludstyret HR-værktøjskasse og en solid track record med at opbygge organisationer, teams og arbejdskultur fra bunden. Hun kommer fra en stilling som Head of People and Culture i Mærsk Mc-Kinney Møller Center for Zero Carbon Shipping.

Peter Kragh Jacobsen indtræder Cadelers ledelsesgruppe som Chief Technical Officer (CTO)

Peter Kragh Jacobsen kom til Cadeler i september 2021 som ansvarlig for at lede virksomhedens nybyggede skibe. Han blev siden forfremmet til Chief Technical Officer og bliver nu en del af topledelsen. Peter har en lang karriere i Mærsk-organisationen, hvor han besad positioner som Chief Technical Officer og Head of Projects and Newbuildings.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109