23948sdkhjf

Så er det slut for Maersk Drilling

I dag har den amerikanske olieboreselskab Noble endeligt overtaget Maersk Drilling

A.P. Møller-Mærsk etablerede i 1972 olieboreselskabet Maersk Drilling og i dag er det hele historie. Den amerikanske koncern Noble har overtaget alle MD’s aktiviteter gennem en aktiefusion.

- I dag markerer et spændende nyt kapitel, da vi samler to exceptionelle virksomheder. Den grundlæggende logik i kombinationen er klar og er kun blevet stærkere i løbet af det seneste år, der har været drevet af konstante forbedringer på offshore-boremarkedet. Jeg vil personligt gerne takke medarbejderne i begge virksomheder for deres vedvarende fokus på sikkerhed, integritet og service i processen. Jeg ser frem til at støtte dette team gennem en hurtig integration, da vi sigter mod at gøre Noble til en ny og dynamisk leder inden for offshore-boring, siger Nobles præsident og administrerende direktør, Robert Eifler, i forbindelse med afslutningen på handlen.

Charles M. Sledge, Nobles bestyrelsesformand, peger på det historiske i fusionen.

- Dagens kombination af Noble og Maersk Drilling repræsenterer et afgørende øjeblik i offshore-boringens historie. Vi er glade for at gå sammen med Maersk Drillings dygtige team og indlede denne rejse som en forenet virksomhed. Jeg er overbevist om, at Noble nu er bedre positioneret til at levere øget værdi til alle vores kunder og aktionærer, siger han.

I forbindelse med handlen får bestyrelsesformand i Maersk Drilling, Claus V. Hemmingsen, sæde i Nobles bestyrelse.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078