23948sdkhjf

Danske virksomheder i top i ansvarligheds-måling

Danske shippingvirksomheder ligger absolut i toppen af nordisk måling over de bedste ESG-virksomheder

Det er kun danske shippingvirksomheder, der har opnået ansvarlighedsvurderingen (ESG) A i ny opgørelse over nordiske shippingvirksomheders ansvarlighedspolitik i forhold til miljø, socialt ansvar og governance. Det fremgår af målingen ESG 100, der hidtil kun har omhandlet norske virksomheder, men i år har fået selskab af shippingvirksomheder fra de øvrige nordiske lande, hvilket de må fortryde i Norge.

De to topscorer i målingen er A.P. Møller-Mærsk og DSV, der får rating A- og A. Ingen af de andre deltagende virksomheder i målingen opnår en A-rating. Det fortæller Tradewinds.

De bedste norske shippingvirksomheder, der alle scorer B, er Wilh Wilhelmsen, BW LPG, MPC Container Ships, Wallenius Wilhelmsen, Frontline, Golden Ocean Group og Flex LNG. Det danske rederi Torm opnår også en B-rating.

I bunden af listen finder man det norske rederi Hafnia og D/S Norden, der begge har rating D. 

Når det gælder maritime virksomheder generelt er de norske og svenske virksomheder godt repræsenteret i toppen af listen. Både Kongsberg, Yara International og ABB opnår rating A, mens  Alfa Laval opnår B+.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.14