23948sdkhjf

Store skader efter voldsom havnebrand

Transportbånd på Verdos flissilo på havnen i Randers har fået store skader

Branden onsdag aften i et transportbånd til flissiloen hos varmeforsyningsvirksomheden Verdo i Randers Havn har givet store skader på kabler og det bånd, som er brændt, oplyser Verdo til TV2 Østjylland.

Branden er isoleret til båndet udenfor Jens Ole Hougaard, kraftvarmeværkchef

Verdo har endnu ikke det endelige overblik, men det forventer virksomheden at få i løbet af dagen.Sikkert er det dog, at to gummibånd delvist er brændt væk, ligesom diverse andre kabler er brændt.

- Der har ikke været brand i selve siloen. Branden er isoleret til båndet udenfor, oplyser Jens Ole Hougaard, der er kraftvarmeværkchef hos Verdo, i en skriftlig udtalelse til TV2 Østjylland.

Meldingen om branden kom, da nogle vagter lagde mærke til, at noget ulmede, lød det i går fra Østjyllands Brandvæsen.

- Vi har kørt på backup i løbet af natten og har en løsning, hvor det er muligt at føre flis ind i flissiloen på en anden måde, så branden har ikke påvirket varme- og elproduktionen, oplyser Jens Ole Hougaard.

Branden udviklede kraftig røg, og brandvæsnet sendte sendt bud efter assistance fra Hadsten og Aarhus.- Beredskabet blev færdige med slukningen i nat. Der arbejdes stadig på at skabe et mere præcist overblik over skaderne, siger Jens Ole Hougaard.Ifølge Verdo er ingen personer kommet til skade ved branden.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125