23948sdkhjf

Esbjerg forventer halv million til Tall Ship Race

34 fantastiske sejlskibe kan de besøgende se ved dette års Tall Ship Races i Esbjerg Havn

Skibe fra 12 nationer vil være at finde ved dette års Tall Ship Races, der begynder i Esbjerg torsdag. De første skibe er allerede ankommet og skibene vil være åbne for offentligheden alle dage. Esbjerg Kommune oplyser, at de forventer op mod en halv million besøgende over de fire dage, hvor skibene er i Esbjerg Havn.

Det største skib er i år polske ‘Dar Mlodziezy’, der tager førstepladsen med sine 108,81 meter. Flådens mindste skib er også fra Polen. Det er skibet ‘Zryw’, der er 10,57 meter langt.

Ud over de flotte skibe kan de besøgende opleve gadeteater, tage en tur i det 42 meter høje pariserhjul, lade sig udfordre på klatrevæggen eller nyde det righoldige musikprogram, der afvikles fra stævnets scener.

Når skibene forlader Esbjerg søndag for at sejle til Harlingen i Holland, er det med 138 unge trainees mellem 15 - 25 år ombord, der skal deltage i togtets første etape.

Set i lyset af de tragiske begivenheder i shoppingcentret Field's, hvor tre mennesker blev skudt, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi, at de vil være tilstede på havnen for at sørge for sikkerheden under arrangementet, ligesom politifolkene vil være synlige og yde en tryghedsskabende indsats ved begivenheden. Politiet har under arrangementet etableret en midlertidig politistation på D. Lauritzensvej.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.157