23948sdkhjf

Banebrydende miljøpram navngives af branchedirektør

Et helt nyt koncept for bekæmpelse af forurening til søs er netop blevet navngivet af direktør i Danske Maritime Jenny Braat

‘Jenny Miljø’ bliver navnet på en helt ny banebrydende miljøpram, som Søby Værft står bag sammen med prammens opfindere Jens Walther og Erik Schmidt. Navngivningen forestod direktør i Danske Maritime Jenny Braat for, der havde masser af roser til projektet.

- Det er fantastisk at se, at vi har iværksættere, der arbejder sammen med et dansk værft og andre danske leverandører som f. eks. Desmi. Jeg tror, at prammen har gode muligheder, for den har en fornuftig pris, og den er let at håndtere. Jeg håber også, at den kan skabe danske arbejdspladser, og at den har et potentiale til eksport, sagde Jenny Braat i forbindelse med navngivningen til Fyns Amts Avis.

Også på værftet ser direktør Tejs Beltov frem til at kunne producere søsterskibe til ‘Jenny Miljø’ i fremtiden.

- Det er spændende for os som værft at være med i et projekt med både udvikling og nytænkning. På sigt vil vi gerne som en form for nebengeschäft være med til at bygge prammene. Vi har haft et godt samarbejde med de to iværksættere. Det lover godt, siger Tejs Beltov til avisen.

Udviklingen af ‘Jenny Miljø’ er blandt andet støttet af Miljøstyrelsen og Den Danske Maritime Fond.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078