23948sdkhjf

Danpilot ansætter ny CFO

Den 38-årige Martin Abildtrup er blevet ansat som CFO i Danmarks statslige lodseri Danpilot i Svendborg.

Jeg ser mange gode muligheder for at sætte præg på den økonomiske og forretningsmæssige retning med min viden fra shipping, hvor jeg finder alle de faktorer, der påvirker industrien meget interessant Martin Abildtrup, ny CFO i Danpilot

Martin Abildtrup tiltræder stillingen i Danpilot med mere end seks års erfaring som Finance Manager og senest Finance Senior Manager i Monjasa – en global virksomhed i shippingindustrien.

Han har tidligere været konstitueret økonomichef i Fredericia Teater og har en revisorbaggrund fra BDO. I 2020 færdiggjorde han sin uddannelse inden for regnskab og ledelse på Syddansk Universitet.

Foruden et indgående kendskab til shipping og de interessante udfordringer branchen står over for, kommer Martin Abildtrup til Danpilot med erfaring og fokus indenfor bl.a. ledelse og medarbejderudvikling, etablering af forretningsaktiviteter, implementering af nye økonomiske værktøjer samt opbygning af en velfungerende finansafdeling i Monjasa. Med sine otte års erfaring fra shippingindustrien har han allerede kendskab til Danpilots aktiviteter og de markeder organisationen opererer i.

- Jeg ser mange gode muligheder for at sætte præg på den økonomiske og forretningsmæssige retning med min viden fra shipping, hvor jeg finder alle de faktorer, der påvirker industrien meget interessant. Jeg ser frem til samarbejdet med en masse dygtige kollegaer og bidrage til de gode tanker omkring Danpilots udvikling, der allerede er søsat., fortæller Martin Abildtrup.

Privat er Martin Abildtrup bosat i Odense med sin hustru og to børn. Han har tidligere spillet fodbold på professionelt plan, en karriere, der bl.a. tog ham forbi klubber som AC Horsens og FC Fredericia.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.14