23948sdkhjf

Shipping-topchef taler ud om Bunker-dom

Det var både opslidende og alvorligt for shippingselskabet USTC, da datterfirmaet Bunker Holding blev dømt i sag om brud på EU-sanktioner

For første gang sætter den nytiltrådte administrerende direktør i United Shipping & Trading Company (USTC), Nina Østergaard Borris, ord på, hvordan det var at blive trukket ind i retssagen om datterselskaberne Bunker Holding og Dan-Bunkerings ulovlige salg af flybrændstof til Syrien på trods af en EU-embargo.

- Det var en opslidende og alvorlig sag, og det er meget vigtigt for mig, at hele organisationen har lært af sagen, siger Nina Østergaard Borris til Børsen.

Dom i Dan-Bunkering sagen: Betinget dom til direktør og millionbøder for salg til krig i Syrien

USTC-ejede Bunker Holding Group blev sammen med datterselskabet Dan-Bunkering idømt en bøde på samlet set 34 mio. kr. for miseren, der også kostede adm. direktør i Bunker Holding, Keld R. Demant, en betinget dom på fire måneders fængsel.

Næste generation rykker op i topledelsen af USTC

Nina Østergaard Borris understreger, at indsatsen i forhold til god selskabsledelse og overholdelse af regler er blevet styrket ganske betydeligt i løbet af de seneste år.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125