23948sdkhjf

Marine Technic bliver en del af fælles platform af maritime virksomheder – bl.a. sammen med Mariteam

Square1 Nordic har overtaget 51 pct. af aktieandelene i Marine Technic. Det er sket på baggrund af det igangværende generationsskifte af de nuværende hovedaktionærer; Thomas Thorsen og Henrik Nielsen.

Med en fælles platform kan vi forbedre vores konkurrenceevne gennem tværgående-samarbejde, adgang til flere kunder, bedre udnyttelse af ressourcer, udviklingsomkostninger og ikke mindst omkostningsreduktioner Mikkel Engsbro, adm. direktør i Square1 Nordic

Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Thomas Thorsen har efter næsten 25 år i Marine Technic valgt, at tiden er kommet til at prøve noget nyt. Henrik Nielsen fortsætter som direktør og partner og Christian Faurskov fortsætter ligeledes som partner i Marine Technic.

Adm. direktør i Square1 Nordic Mikkel Engsbro indtræder som formand for bestyrelsen i Marine Technic.

Square1 Nordic ejer desuden de maritime virksomheder; Mariteam, GNC Marine, TRIFU og DEMP.

Gruppe af selskaber

- Vi forfølger en klar strategi for vækst i den maritime sektor gennem organisk vækst og opkøb. Vi har brugt de sidste par år på at forberede os på denne udvikling, blandt andet ved at etablere Square1 Nordic, der er platform for vækst og udvikling af mindre maritime virksomheder. Med en fælles platform kan vi forbedre vores konkurrenceevne gennem tværgående-samarbejde, adgang til flere kunder, bedre udnyttelse af ressourcer, udviklingsomkostninger og ikke mindst omkostningsreduktioner, forklarer Mikkel Engsbro.

Om Marine Technic A/S

Marine Technic A/S har siden 1978 samarbejdet med virksomheder over hele verden, især i Europa, Japan, Korea og Kina. Der er salg af alle typer komponenter og reservedele til tekniske installationer om bord på skibe. Der er i dag 8 medarbejdere på kontoret i Næstved.

Kilde: Square1 Nordic

Ifølge meddelelsen er der oplagte synergier mellem selskaberne, der alle er involveret i den maritime sektor og komplimenterer hinanden ved at betjene forskellige produktområder. Selvom produkterne er forskellige, er vilkårene og processerne for handel i den maritime branche meget ens.

- Sammen er vi ved at opbygge en gruppe af selskaber, der igennem mange år er blevet anerkendte navne i det blå Danmark. Vi vil fokusere på det, som de hver især er kendte for og dygtige til, løbende vil vi tilføre komplimenterende produkter og agenturer, der tager udgangspunkt i vores ”core business”, forklarer Mikkel Engsbro.

- Det er vores ambition, at flere maritime selskaber bliver en del af Square1 Nordic gruppen i de kommende år. Sqaure1 Nordic er en fælles platform, hvor virksomhederne bliver markedsført individuelt under egne navne, med respekt for deres unikke identitet og kvaliteter, uddyber han.

Om Square1 Nordic A/S

Square1 Nordic er etableret i 2020 og fungerer som fælles platform for udvikling af maritime selskaber og er i dag ejer eller medejer af Marine Technic, MariTeam, GNC Marine, TRIFU og Danish Engineering & Marine Power (DEMP).

Kilde: Square1 Nordic

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.141