23948sdkhjf

Thortrans står til søs

- Vi bruger færgen, når logistikken skal gå op, siger direktør

En af de transportvirksomheder, som de senere år er begyndt at benytte færgen over Kattegat, er Thortrans i Randers.

Thortrans er en transportvirksomhed, som har specialiseret sig i møbellogistik. Virksomhedens lastbiler betjener virksomheder, butikker og private hjem i hele Norden. Det foregår med egne biler – og hver dag læsser der mere end 40 vogntog på logistikcentret i Randers.

- Vi kører mellem Jylland og Sjælland mange gange om dagen, og når vi en gang imellem gør det med færge, er det altid for at sikre, at vores chauffører kan komme hjem til terminalen i Randers i stedet for at strande på en P-plads 20 eller 30 km borte, siger Henrik Christensen, medejer af Thortrans.

- Kan han nå det ved at tage færgen, gør han det.

- Vi bruger Molslinjen som en slags ventil for at få logistikken til at gå op. Chaufførerne er også glade for færgen, indrømmer Henrik Christensen.

Selvfølgelig har det også noget med pris at gøre. Da Molslinjen satte priserne kraftigt ned for at overføre lastbiler i starten af corona-pandemien, gav det Thortrans et ekstra incitament.

- Nu har rederiet hævet priserne, så vi skal til at regne på det igen for at se, om det stadig giver mening for os. Det er hele tiden en balance, hvor vi regner på, om det kan betale sig.

Ny terminal

Thortrans er også ved at bygge en ny terminal ved hovedkontoret i Randers.

- Byggeriet er et par uger efter tidsplanen. Der var været nogle leverandører, der ikke har kunnet levere til tiden; men ellers er vi godt tilfredse, siger Henrik Christensen.

- Det bliver en terminal til vores distribution. Bilen kommer ind og læsser varerne af, får læsset på igen og kører ud igen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

1.453