23948sdkhjf

Mærsk-skib skal bistå med olieboring ud for Afrika

Supportskibet ’Maersk Forza’ efter sommerferien skal bistå olieselskabet Esso Angola i de store olieborefelter

Ud for Afrikas vestkyst, nærmere bestemt i oliefeltet Blok 15.

På trods af de udfordringer, pandemien udgør, har vi hele tiden forsøgt at yde den bedste service til Esso Angola Osvaldo Sechie, Mærsk Supply Service.

Skibets ejer, rederiet Mærsk Supply Service, har indgået en omfattende marineservicekontrakt om at levere projektledelse, ingeniør- og marineservices, herunder selve skibet, til støtte for udviklingen af ​​offshore bore- og produktionsoperationer ud for Angola.

’Maersk Forza’ skal udføre marineoperationer, herunder dybvands præcisionsløft og operationer med undersøiske robotter til at installere udstyr under havets overflade.

Skibet skal leveres i tredje kvartal i år, og besætninger og projekthold er i øjeblikket ved at blive samlet, oplyser Mærsk Supply Service.

-Vi er meget glade for at få muligheden for at bygge videre på vores positive forhold til Esso Angola. På trods af de udfordringer, pandemien udgør, har vi hele tiden forsøgt at yde den bedste service til Esso Angola, siger Osvaldo Sechie, adm. direktør for Angola hos Mærsk Supply Service.

Mærsk Supply Service er et datterselskab af A.P. Møller – Mærsk A/S, og selskabet med hovedsæde i Lyngby beskæftiger omkring 1100 medarbejdere offshore og 220 medarbejdere i land over hele verden.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.14