23948sdkhjf

Unifeeders shortsea division lægges sammen P&O-selskab

DP World, ejeren af det danskbaserede rederi Unifeeder, sammenlægger nu koncernens to shortsea logistikselskaber.

Ved at forene kræfterne fra de to førende multimodale specialister vil vi etablere ét enkelt brand, der står for unikke intra-europæiske multimodale transport- og logistiktjenester Timm Niebergall, CEO i P&O Ferrymasters

Det drejer sig dels om det britiske selskab P&O Ferrymasters, der udgør den intermodale fragt- og logistik-forretning bag færgerederiet P&O Ferries, begge selskaber ejes af den globale havneterminaloperatør DP World, som har hovedkontor i De Forenede Arabiske Emirater.

Og dels drejer det sig om forretningsenheden Unifeeder Shortsea, der er en division i det danske selskab Unifeeder A/S.

Ifølge DP World sker sammenlægning med øjeblikkelig virkning og ventes at ville styrke koncernens position på det intermodale shortsea marked på tværs af Europa.

- Gennem det aftalebaserede joint venture vil DP World etablere ét enkelt brand - P&O Ferrymasters - der kombinerer begge operatørers styrker og tilbyder kunderne intraeuropæiske multimodale transportløsninger via trailer, container og jernbane, suppleret med stærke understøttende logistikløsninger. Det vil give kunderne mulighed for yderligere at optimere deres forsyningskæder på en meget bredere såvel som bæredygtig måde, oplyser DP World i en pressemeddelelse.

CEO i P&O Ferrymasters Timm Niebergall uddyber:

- Ved at forene kræfterne fra de to førende multimodale specialister vil vi etablere ét enkelt brand, der står for unikke intra-europæiske multimodale transport- og logistiktjenester. Det vil gøre det muligt for vores kunder at drage fordel af den udvidede rækkevidde og netværk samt direkte adgang til et komplet udvalg af one-stop-shop for multimodale forsyningskæder i Europa, mens vores leverandører også vil drage fordel af muligheder for tættere samarbejde, forklarer han i meddelelsen.

Ifølge DP World vil sammenlægningen ikke medføre forandringer i kontoerne, hverken i England eller i Danmark.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.141