23948sdkhjf

Scanel styrker ledelsen mens den grønne omstilling giver travlhed

Jakob Tvilling Grønkjær er per 1. maj 2022 udnævnt til administrerende direktør i Scanel International, hvor han siden 2020 har været COO/driftsdirektør. Denne post er nu overtaget af Dennis Thordal Lavrsen, der hidtil har været afdelingsleder i virksomheden.

Det skriver Scanel i en pressemeddelelse.

Ifølge Scanel buldrer den grønne omstilling derudad inden for alle virksomhedens forretningsområder, hvorfor der er udsigt til massiv vækst i markedet de kommende år, og den vækst skal Scanel være klar til at få sin andel af.

Derfor har den 31 år gamle virksomhed på havnen i Frederikshavn sat den hidtidige driftsdirektør Jakob Tvilling Grønkjær i spidsen. Som ny administrerende direktør skal han sætte kursen for virksomheden, hvor marine-el fortsat er kerneforretningen, men hvor der også er store vækstpotentialer inden for vedvarende energi, olie og gas samt industri-installationer.

Nye afdelinger

- Den grønne omstilling fylder mere og mere både på land og til søs, og grøn omstilling kræver stærke kompetencer inden for el. De kompetencer har vi i Scanel, og de skal bringes i spil inden for alle forretningsområder og på nye måder. Bl.a. har vi sidste år og i år etableret afdelinger på havnene i Odense og Aalborg for at være tættere på kunderne, siger Jakob Tvilling Grønkjær.

Jakob Tvilling Grønkjær har mange års erfaring i el-branchen. Han har tidligere været driftsdirektør i en årrække i en større el-virksomhed, hvor han ligeledes startede sin karriere som elektrikerlærling i 2001. I årenes løb har Jakob Tvilling Grønkjær taget adskillige uddannelser indenfor ledelse og er således klædt særdeles godt på til at varetage det fulde ansvar for Scanel International.

Virksomhedens ny driftsdirektør, Dennis Thordal Lavrsen, er autoriseret elinstallatør. Han blev ansat som elektriker i Scanel International i februar 2004 og har bl.a. arbejdet som formand og projektleder, inden han 1. marts 2018 blev udpeget til stillingen som afdelingsleder i Scanel International.

Palle Thordal Lavrsen og Ole Thue Hansen, der udgør selskabets ejerkreds, vil fremadrettet også være en del af direktionen i Scanel International.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.235