23948sdkhjf

Kaptajn overlever flere dage i havet nord for Bali

Den tyrkiske kaptajn ombord på bulkskibet ‘Quorn’ overlevede tre dage i havet nord for Bali, efter han var faldet over bord under mystiske omstændigheder

Ved at klynge sig til nogle stykker træ lykkedes det den tyrkiske kaptajn på bulkskibet ‘Quorn’ at overleve tre dage i havet, efter han var faldet overbord. Det fortæller Fleetmon.

Det små 300 meter lange bulkskib var på vej fra Australien til Vietnam, da besætningen den 2. maj opdagede, at kaptajnen var forsvundet. Skibet afbrød øjeblikkeligt sin rejse og begyndte at lede efter kaptajnen, men uden held. 

‘Quorn’ genoptog herefter sin rejse mod Vietnam, men på mirakuløs vis lykkedes det kaptajnen at overleve i havet til han blev fundet af nogle lokale fiskere den 5. maj, hvor han blev transporteret til det nærmeste hospital.

‘Quorn’ er efterfølgende stoppet på en position nordvest for Belitung-øen, Indonesien, hvor det formentlig afventer instruktioner om, hvordan rejsen skal fortsætte med eller uden kaptajn.

Omstændighederne omkring kaptajnens fald over bord er ikke helt klarlagt, og kaptajnen har ifølge Fleetmon ingen erindring om at være faldet i vandet.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125