23948sdkhjf

Direktøren for Aalborg Havn vil gå af

Port of Aalborg skal have ny adm. direktør, efter den nuværende adm. direktør Claus Kim Holstein har meddelt bestyrelsen for havnen, at han ønsker at fratræde senest til udgangen af marts 2023

Headhunterfirmaet Curia er allerede på udkig efter ny administrerende direktør til Port of Aalborg efter den nuværende administrerende direktør, Claus Holstein, har valgt at stoppe. Claus Holstein har meddelt bestyrelsen, at han ønsker at fratræde sin stilling senest med udgangen af marts 2023.

Læs også: Medie: Havnedirektør lånte ulovligt fra egen kasse

Claus Holstein blev kendt i en bredere kreds, da det kom frem, at han havde taget ulovlige lån i et af sine selskaber. Det er da også familievirksomheden, som Claus Holstein gerne vil bruge mere tid på, oplyser bestyrelsesformand i Port of Aalborg, Lasse Frimand Jensen, i forbindelse med Holsteins ønske om at fratræde posten i Port of Aalborg.

Læs også: Port of Aalborg løfter toplinjen og leverer bedste driftsresultat til dato

Port of Aalborg er vokset markant med Claus Holstein ved roret. Omsætningen er steget fra 86 millioner kroner i 2006 til 239 millioner kroner i seneste regnskabsår. I samme periode er havnens indtjening mere end tredoblet.

Den nye direktør skal ifølge Curias stillingsopslag være “udviklingsorienteret og dynamisk” samt “helhedsorienteret og visionær”.

Link til stillingsopslag her:

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.156