23948sdkhjf

Her er Kristian Mørchs efterfølger i Odfjell

Det bliver Harald Fotland, som kommer til at afløse danske Kristian Mørch for bordenden af den norske kemikalietank-gigant, Odfjell. 

Kristian Mørch meddelte i marts, at han agter at træde tilbage som topchef, men ville blive på posten indtil hans efterfølger var blevet udpeget. 

Nu er efterfølgeren så på plads, og med Harald Fotland er valget faldet på en intern kandidat, som kender rederiet særdeles godt. 

Fotland kom til Odfjell i 2010 i stillingen som stabschef. Han blev senior vice president i Ofjell Tankers i 2015 og gik i 2018 videre til posten som driftsdirektør.  

- Det bliver et stort privilegie at bringe Odfjell videre i sin ambition om at blive segmentets største deep-sea rederi med den mest energieffektive flåde i markedet, siger Harald Fotland i en officiel meddelelse. 

Harald Fotland tiltræder sin nye stilling pr. 6. maj, hvorefter Kristian Mørch kan gøre alvor af sine planer om at ville flytte tilbage til Danmark. 

Kristian Mørch har siddet for bordenden hos Odfjell siden 2015. Han var tidligere direktør i Clipper Group og havde før dette en karriere i A.P. Møller-Mærsk. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125