23948sdkhjf

Krydstogtselskab lover 0-udledning i 2050

Det skal være slut med udledning af drivhusgasser i 2050 for krydstogtselskabet Norwegian Cruise Lines.

Krydstogtselskabet Norwegian Cruise Lines har netop offentliggjort en Net Zero-strategi for stop af udledning af drivhusgasser i 2050. Målsætningen er en reduktion af CO2-udledning i hele værdikæden omkring selskabet. 

Til at understøtte processen har selskabet netop udgivet sin første rapport, der skal understøtte vejen til målet i 2050. Rapporten er tilgængelig for alle selskabets samarbejdspartnere og interessenter.

- At nå ​​Net Zero vil være en af selskabets mest skelsættende rejser. Vores Net Zero-ambition dækker hele værdikæden, og det er vores mål, at vores partnere herunder vores store netværk af globale leverandører, er med os og bidrager til denne transformationsrejse, siger Frank Del Rio, President og Chief Executive Officer for Norwegian Cruise Line Holdings Ltd i forbindelse med fremlæggelsen af rapporten og målsætningen.

Selskabets Net Zero-ambition udvider den eksisterende klimahandlingsstrategi, som blandt andet indeholder reduktion af kulstofintensitet, investering i teknologi og udforskning af alternative brændstoffer og implementering af et frivilligt CO2-kompensationsprogram.

- Vi erkender, at rejsen vil være kompleks og kræve betydelig innovation og teknologiske fremskridt. Vi vil gøre vores del for at bidrage til overgangen til en global lav-emissionsøkonomi, uddyber Frank Del Rio.

Udvikling af alternative brændstoffer

Et af de vigtigste midler til at nå Net Zero-målet for Norwegian er udviklingen af ​​alternative brændstoffer samtidig med udvikling af tilhørende kritisk infrastruktur på globale destinationer, så alternative brændstoffer kan anvendes. Selskabet arbejder blandt andet sammen med motorfabrikanter og klassifikationsselskaber for at udvikle metoder til retrofitting af eksisterende skibe til metanol.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125