23948sdkhjf

Positiv udvikling hos Forsea og en volumen der nærmer sig præ-pandemi

Rekordweekend i februar følges op af en fortsat stigning i marts måned og nye rekordtal. Med lettede restriktioner på begge sider af sundet fortsætter rejselysten med at vokse. Hos Forsea mærker man en stigning inden for alle kundegrupper, uanset om det er gæster, der tager en udflugt til Sverige eller det gælder transport og fragt.

Det opgør Forsea i en pressemeddelelse, som ser tilbage på årets første kvartal, hvor takterne er rigtig gode oven på to år med en pandemi.

Den øgede aktivitet i samfundet kan også mærkes i transportsektoren. Den seneste måned er der noteret en stigning på 7,4 pct. på fragtsiden til sammenligning med 2021. 

Og allerede i februar var der rekord på rejsende via landgangen og i marts måned fortsatte den positive udvikling. Passagertallene ligger på ca. 90 pct. sammenlignet med normalåret 2019. Staycation-feberen fortsætter og ønsket om at besøge nærområderne i Øresundsregionen er stor på begge sider af sundet. 

Fakta – Første kvartal 2022

Ca. 90 pct. passagerer sammenlignet med 2019.

Over 200.000 landgangspassagerer i marts 2022.

Over 65.000 biler i marts 2022.

Over 44.000 lastbiler i marts 2022.

50 pct. højere omsætning i butikkerne ombord i marts sammenlignet med 2019

Forsea forbereder sig til den kommende sæson og forventer en vedvarende stigning i passagertallene under påskedagene og i forårs- og sommerperioden. For at imødekomme efterspørgslen arbejdes der på at rekruttere 85 sæsonmedarbejdere.

- Den vedholdende positive udvikling, som vi oplever, giver naturligvis håb om fortsat vind i sejlene. Vi har kæmpet os igennem en pandemi og er virkelig stolte over, hvordan vi har klaret det. Nu er vi ude på den anden side og mødes af positive tal i forhold til både rejsende og salg ombord. Og vi ser med fortrøstning frem mod Påsken, som forhåbentlig vil give os endnu mere anledning til at fejre nye fine resultater fremover, siger Kristian Durhuus, CEO ved Forsea.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094