23948sdkhjf

Søfartsordfører bliver ny gruppeformand i Venstre

Venstres folketingsgruppe har tirsdag udpeget Thomas Danielsen som ny gruppeformand.

Det er en 38-årig vestjyde, der overtager posten som gruppeformand i Venstres folketingsgruppe, efter Karsten Lauritzen, der har valgt at udtræde af Folketinget. Den nye formand er Venstres søfartsordfører Thomas Danielsen, der har siddet i Folketinget siden 2011 og kan skrive både en uddannelse som lastvognsmekaniker og bankrådgiver på CV’et. Om sin nye rolle siger han i en meddelelse:

- Jeg er meget glad og beæret over at blive valgt som ny gruppeformand for Venstre, og jeg vil gå til opgaven med stor ydmyghed. Det er noget helt særligt for mig at blive valgt af de kolleger, der kender mig så godt, og jeg glæder mig til at komme i gang med arbejdet.

Privat danner han par med Marie Dam Danielsen, og parret har sammen to børn.

I fritiden driver Thomas Danielsen et mindre hobbylandbrug, ligesom han er en ivrig jæger. Især Færøerne er en yndet feriedestination, da Danielsen er halvt færing og føler sig knyttet til broderfolket i Atlanterhavet.

Ud over ordførerskabet inden for søfart er Thomas Danielsen også formand for Energi-, Forsynings- og Klimaudvalget, energiordfører, klimaordfører og ordfører for færøske anliggender.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.172