23948sdkhjf

Nyt krydstogtskib får racerbane på øverste dæk

Der er lagt vægt på aktiv underholdning på det nye krydstogtskib 'Norwegian Viva', der forventes at tage mod de første kunder i 2023.

Tiden skal gå med noget, når man er på krydstogt, og for Norwegian Cruise Lines er det ikke nok at slappe af med en drink ved den kantløse pool. Næh, der skal mere fart på. På deres nye krydstogtskib 'Norwegian Viva' kan det blandt andet ske ved at tage en tur i gokart på racerbanen, der er placeret på de øverste dæk. Norwegian lover, at banen er den største af sin slags ombord på et krydstogtskib. Poolgæsterne har også noget at se frem til i form af de hurtigste frie fald i en vandrutchebane til søs. 

Men det er ikke kun den aktive underholdning som Norwegian satser på. Skibet er udstyret med SCR-katalysatorer, der frafiltrerer svovloxider op til 98% og nitrogenoxider op til 90%, hvilket sikrer, at skibet opfylder Tier III NOx-kravene. Desuden er skibet udstyret med et udstødningsgasrensningssystem (EGCS) og et avanceret spildevandsrensningssystem til at behandle og rense alt spildevand for at opfylde de internationale standarder. Når skibet er i havn har det et Cold Ironing-system til at forbinde til landstrøm, der i det mindste i havne med effektive, grønne løsninger til landstrøm betyder reduceret udledning af CO2 i havn.

Læs også: Norwegian Cruise Line blødte milliarder i andet kvartal - forventer fuld drift i 2022

Det 294 meter lange skib er bygget på det italienske værft Fincantieri i Marghera og er i stand til at have 3219 passagerer, når alle kabiner er fuldt besat. Allerede nu kan der bestilles pladser for de interesserede. I sommerperioden sejler skibet i Middelhavet, mens det om vinteren cruiser i Caribien. 

Kommenter artiklen (1)
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.156