23948sdkhjf

Erfaren færge-topchef sætter sig for bordenden i OSK

Søren Jespersen, tidligere CEO i Molslinjen og tidligere COO i DFDS, bliver ny bestyrelsesformand i den danske skibsdesignsvirksomhed OSK Group. Han overtager posten fra Ove Rønne, der har været i spidsen for virksomheden i næste tre årtier.

Det oplyser OSK Group i dag i en pressemeddelelse.

Heri oplyser OSK Group, at der i de seneste fem år er blevet arbejdet intensivt med forretningsstrategi for løbende at sikre konkurrencefordele, som er baseret på en stærk kombination af samvittighedsfuldt design og kommerciel ekspertise. 

- For at lette vores fortsatte udvikling og yderligere cementere vores markedsposition har vi nu fået en ny bestyrelsesformand. Vi er derfor glade for at kunne meddele, at Søren Jespersen er ny bestyrelsesformand for OSK Group, som består af OSK-Ship Tech A/S, Steen Friis Design A/S og OSK-Offshore A/S, lyder det i pressemeddelelsen.

Særligt forretningsklima

Vi opererer i et forretningsklima, der er defineret af stadigt skiftende lovgivning og intenst fokus på vores industris miljøpåvirkning samt den forstyrrelse, som coronapandemien har medført for passagerrejser og krydstogtindustrien over de seneste år, forklarer siger Jacob Høgh Thygesen, adm. direktør i OSK Group. 

- En af vores nøglestyrker i dette klima er vores smidighed og kendskab til vores kunder og deres forretningsmodeller, så vi kan give dem optimalt og fremtidssikret design og rådgivning i enhver situation. Med sin store erfaring, både som administrerende direktør og gennem en lang række af bestyrelsesposter, tilfører Søren OSK Group uvurderlig kommerciel og strategisk viden, og vi ser virkelig frem til samarbejdet, uddyber Jacob Høgh Thygesen.

Op- og nedture

Ove Rønne har selv besluttet at give stafetten videre efter knap tredive år.

- Vi er rigtig kede af at sige farvel til Ove, da han har været en del af vores rejse og professionalisering i så mange år. Han kender OSK ind og ud, og han kender vores historie, alle vores designere og medarbejdere, og han har siddet for bordenden gennem alle vores op- og nedture. På vegne af alle ejere og hele OSK Gruppen vil jeg takke Ove for hans arbejde og dedikation til OSK gennem årene, slutter Jacob Høgh Thygesen.

Udover bestyrelsesformandsposten hos OSK Group, er Søren Jespersen aktuelt også bestyrelsesformand i Viking Bus og Dan Pilot samt bestyrelsesmedlem i CMP.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094