23948sdkhjf

Rønne havn hyrer krydstogtchef

Bornholm er et yndet mål for krydstogter i Østersøen, så derfor ansætter Rønne Havn ny chef for krydstogtskibe.

Allerede nu er der forudbestilt anløb af 70 krydstogtskibe til Rønne Havn i 2022, og den øgede efterspørgsel på brug af havnen for krydstogtskibe, har fået Rønne Havn (Port of Roenne) til at ansætte en decideret chef for krydstogttrafikken. Valget er faldet på den 33-årige Yana Grundke fra Tyskland, der skal være den nye CBO (Chief Business Officer) for Cruise. Yana Grundke overtager ansvaret efter Niels Lundberg, der de sidste ti år har stået i spidsen for udviklingen af ​​krydstogtsforretningen på Port of Roenne.

Siden 2015 har Yana Grundke været chef for forretningsudvikling og marketing for krydstogt og færger i tyske Mukran Havn. Hun har her stået for udviklingen af ​​turismekoncepter i Rügen for krydstogt- og færgefart til havnen i Mukran og Sassnitz.

Yana Grundke skal i Port of Roenne styre udviklingen af ​​krydstogtforretningen og repræsentere havne på det internationale krydstogtmarked.

- Vi er meget glade for, at vi har kunnet tiltrække Yana Grundke til at stå for udviklingen af ​​krydstogtturismen. I Østersøen har krydstogt et kæmpe potentiale for at vokse i de kommende år, og Bornholm har gode muligheder for at udnytte potentialet ved at være en uspoleret perle, siger Thomas Bendtsen, adm. direktør i Port of Roenne i en meddelelse om ansættelsen.

Den nye krydstogtchef er allerede begyndt i jobbet og vil være bosat på Bornholm.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.111