23948sdkhjf

Esbern Snare har sat såret pirat af i Ghana

Forsvaret oplyser, at den frihedsberøvede pirat, som blev såret i benet den 24. november, søndag er blevet bragt i land i Ghana.

Den sårede pirat, som blev anholdt sammen med tre andre pirater den 24. november, bIev søndag eftermiddag sat af i Ghana.

Det oplyser Forsvaret i en pressemeddelelse.

I forbindelse med et havneophold søndag i Ghana er den sårede pirat, som har været frihedsberøvet og indlagt på hospitalet på Esbern Snare siden den 24. november, bragt til et hospital i Ghana, hvor han bevogtes af ghanesisk politi. Det vurderedes ikke længere at være sundhedsmæssigt forsvarligt at have ham på fregatten.

Manden blev ført til hospitalet af en læge og militærpoliti fra Esbern Snare, således at der kunne ske en lægefaglig overlevering til hospitalet.

Det har tidligere været fremme, at piraten har fået amputeret et ben, efter han blev hårdt såret under skudvekslingen med de danske soldater.

De tre andre pirater er stadig anholdt ombord på 'Esbern Snare', ligesom det stadig formodes, at de tre lig stadig ligger afkølget på fregatten.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.157