23948sdkhjf

I dag vender mundbindet tilbage på passagerfærgerne

Husk det nu - fra i dag skal man bære mundbind eller visir i den offentlige trafik, hvilket naturligvis også gælder på landets passagerfærger.

Reglerne er gældende fra i dag, efter regeringens Epidemiudvalg i fredags vedtog de nye regelændringer, der blandt andet også inkluderer rejserestriktioner fra flere sydafrikanske lande.

Kravet gælder alle passagerer, og reglerne er identiske fra dem vi kender fra sidste vinter. Eneste undtagelse er dog, at flere dele af personalet ombord på skibene kan blive fritaget for visir eller mundbind, såfremt rederiet har besluttet det og de ansatte kan fremvise et gyldigt Coronapas.

- Jeg er meget tryg ved, at vi nu beder alle om at passe ekstra på hinanden ved at bruge mundbind i den kollektive transport. Mundbind er en lille ting for den enkelte, men det er med til at bremse smitten, så vi forhåbentlig kan undgå nedlukninger, udtaler transportminister Benny Engelbrecht (S) i forbindelse med de nye regler.

Ligesom sidste gang, kan der dog være enkelte undtagelser for ikke at bruge mundbind eller visir, eksempelvis hvis man er syg eller har en anden gyldig årsag.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.126