23948sdkhjf

Wärtsilä støtter udviklingen af intelligente fartøjer i Kina

Wärtsilä indgår et regionalt partnerskab med det kinesiske klassifikationsselskab China Classification Society og det store havnekompleks Tianjin Port Group. Målet med partnerskabet er at bane vejen for en yderligere udvikling af Kinas standarder for intelligente systemer til skibe – nærmere bestemt rettet mod fremtidens delvise autonome bugserbåde.

Det skriver Wärtsilä i en pressemeddelelse. 

Det er Wärtsiläs division for intelligente maritime systemer, Wärtsilä Voyage, der har indgået en hensigtserklæring med China Classification Society og Tianjin Port Group, der er en af verdens travleste havne.

Projektets omfang indbefatter levering af avanceret ”situationsfornemmelsesteknologi” og levering af meget avancerede digitale simulatorer, som væsentligt vil forbedre og fremskynde koncepttestningen, herunder intelligent og autonom algoritmetestning, træning og sikkerhed. Næste-generations intelligente slæbebåd forventes ifølge Wärtsilä Voyage at begynde i drift i fjerde kvartal af 2023.

Det større mål med partnerskabet er at øge sikkerheden, produktiviteten og effektiviteten i Kinas travle havne med intelligente fartøjer og smart sensorteknologi. Wärtsilä Voyage vil således også bidrage til og støtte China Classification Society i at udvikle de første af sin slags intelligente fartøjsstandarder og retningslinjer for indenlandske fartøjer, fremgår det af pressemeddelelsen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.143