23948sdkhjf

Tre færger på Fanø er en succes

I weekenden var der premiere på tre-færgedrift på Fanølinjen – og det med succes. De tre færger kunne holde ventetiden helt nede på en af efterårsferiens helt store udrejsedage

Den forgangne weekend var ventet med stor spænding på Fanølinjen. For første gang skulle der sættes tre færger ind på ruten på én gang – med elfærgen 'Grotte' som det yngste skud på tonnagelisten.

Det skriver Molslinjen i en pressemeddelelse via Ritzau.

Især lørdagen, som er en af de helt store rejsedage i efterårsferien, var ventet med spænding. Dagen har historisk budt på ventetider på op til fire timer for at komme til og fra Fanø.

Maks 20 minutters ventetid

De tre færger blev første gang sat ind samtidig fredag klokken 14.00. Her kunne teknikken finpudses, og der blev sejlet med stram disciplin og tæt koordination mellem de tre færgers besætninger, som i fællesskab hurtigt fik overfartstiden ned på normalen.

Lørdagen bød på ventetid på maksimalt 20 minutter på ruten, og tilbagemeldingen fra besætningerne og overfartsledere er, at denne helt store rejsedag ”sad lige i skabet”!

- Det er meget tilfredsstillende, at weekenden er forløbet så godt. Premieren var imødeset med stor spænding, så det er selvfølgelig en god fornemmelse, når de processer, som hidtil har været på papiret, viser sig også at fungere i praksis, siger Molslinjens PR- og Kommunikationschef, Jesper Maack.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11