23948sdkhjf

Nyt samarbejde tilbyder psykologhjælp til søfolk i nordiske havne

Øget psykisk sygdom blandt søfolk og deres pårørende under pandemien er anledning til et nyt samarbejde for at kunne yde professionel psykologisk hjælp i nordiske havne, herunder danske havne.

Det er Nordic P&I Group, der sammen med Mental Health Support Solutions, MHSS, har startet en service for at kunne yde professionel psykologisk hjælp til besætningsmedlemmer og i nogle tilfælde deres pårørende, der har det svært under pandemien.

Ifølge Björn Brödje, chef for Nordic P&I Group og tidligere kaptajn, har lange arbejdsskift under pandemien skabt stor angst og stress, hvor besætningsmedlemmer har lidt af psykisk sygdom.

Den globale pandemi har rejst spørgsmålet om søfarendes velfærd, og hvor hårdt og ensomt arbejde til søs kan være, siger Björn Brödje i en pressemeddelelse.
Ifølge pressemeddelelsen fra virksomhederne er den ny service tilgængelig for søfolk, der via deres arbejdsgiver er dækket af en P&I-forsikring, når de anløber havne i Norge, Sverige, Finland, Danmark, Grønland og Færøerne.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.266