23948sdkhjf

Mandefald i Lederne Søfart: Direktør og pressechef stopper

Sune Blinkenberg, der har været direktør i 'Lederne Søfart' siden 2019, er færdig i den maritime organisation.

Det bekræfter organisationen over for Branchemediet Søfart, som dog ikke har yderligere kommentar til direktørstoppet på nuværende tidspunkt. De fortæller dog, at der ikke er tale om en fyring, men at direktøren stopper efter gensidig aftale parterne imellem.

I en meddelelse udsendt til organisationens medlemmer fremgår det da også, at den nu tidligere direktør ’har fuldført sine opgaver’ og at bestyrelsen derfor mener, at 'der er brug for omstruktureringer i organisationens ledelse’.

Bestyrelsen har på den baggrund besluttet, at Sune Blinkenberg skal stoppe som direktør, når han har overdraget de sidste af sine arbejdsopgaver. Samtidig takker bestyrelsen Sune Blinkenberg for ’godt samarbejde’ ligesom han ønskes 'alt godt fremover'.

Selvom parterne udadtil ser ud til at skilles i fred og fordragelighed, lader direktørskiftet ikke til at være planlagt.

I hvert fald oplyser 'Lederne Søfart', at de endnu ikke har fundet en ny direktør, hvorfor næstformand i bestyrelsen, Jens Marquard Sørensen, overtager en del af ledelsesopgaverne indtil en ny direktør er på plads.

Pressechef går også

Og der er for alvor gang i svingdøren i 'Lederne Søfart' i disse dage.

Foruden direktørens pludselig stop, har en lang række medarbejdere de seneste måneder sagt op i organisationen.

Derudover bekræfter den nuværende kommunikations- og pressechef i Lederne Søfart, Ina Bjerregaard, at hun fratræder sin stilling for i stedet at starte nyt job andetsteds den 1. november.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096