23948sdkhjf

Bygger nyt og rykker det sidste til Aalborgs erhvervshavn

Omdannelsen af havnefronten ved Aalborgs midtby til boliger og kontorer over de seneste mange år har fået industrivirksomheder til at søge mod Østhavnen ved Aalborg, hvor Aalborg havn, Port of Aalborg, driver erhvervspark.

Blandt dem er den internationale, maritime servicehub, Kongsberg, der i 2019 etablerede et nyt kontordomicil og værksted i området. Virksomhedens lager forblev dog i det centrale Aalborg, men også det er snart fortid.

Det skriver den nordjyske havn i en pressemeddelelse.  

Havnen opfører en ny lagerhal på 1.755 kvm, som ventes færdig i december i år, og her har Kongsberg har indgået aftale om at leje 1.100 kvm lagerplads, skriver Port of Aalborg i en pressemeddelelse. 

- Selvom vi ikke får flere kvadratmeter end i dag, er det alligevel forbundet med stor værdi, at vi snart flytter ind i en ny lagerhal. Lagerhallen ligger klos op ad vores eksisterende faciliteter i området, og dermed sparer vi både penge, mandetimer og transport, fortæller managing director hos Kongsberg, Peter Studsbjerg, i pressemeddelelsen. 

Norske Kongsberg opkøbte i 2018 Rolls-Royce Commercial Marine og dermed også servicehubben i Aalborg. Aktiviteterne er dog forblevet de samme, og i dag servicerer afdelingen Kongsberg-produkter for flere af verdens største rederier, og derfor har man behov for rigeligt med lagerplads til både værktøj og reservedele:

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.188