23948sdkhjf

Danske Maritimes Fotokonkurrence: Vind en rejse

Er du er god til at tage billeder og har blik for de gode motiver i branchen? Så er det nu skal skyde løs. Danske Maritime afholder nemlig årets fotokonkurrence, hvor du kan vinde et Mini-Cruise til Oslo. Formålet med konkurrencen er at få en masse nye vinkler på den maritime branche skudt gennem din kameralinse. Konkurrencen slutter den 1. november 2021

Danske Maritimes Fotokonkurrence 2021 er i gang.

De bedste billeder inden for tre forskellige kategorier udvælges af et dommerpanel bestående af Danske Maritime og udvalgte medlemsvirksomheder, og vinderbillederne udstilles i Danske Maritimes lokaler.

Løbende vil nogle af de mange gode bidrag blive offentliggjort på Danske Maritimes hjemmeside og sociale medier, ligesom andre vil blive pucliberet i avisen Søfart.

Vindererne indenfor hver kategori modtager en præmie i form af et Mini-Cruise med Oslobåden for to personer.

Du er velkommen til at deltage inden for flere kategorier, men du kan kun vinde én gang.

For at deltage, skal du sende dine billeder til Danske Maritime på mit@danskemaritime.dk senest den 1. november 2021

Dommerne kårer en vinder inden for følgende kategorier

Maritim teknologi anno 2021

Et skib består af tusindvis af komponenter, og alt fra skibsskruer til satellitudstyr viser, hvad vi laver. I denne kategori vil vi gerne illustrere både de stolte traditionelle fag og den udvikling inden for grøn omstilling, som i disse år går stærkt. Fra forskning og udvikling, over produktion til færdigt produkt og service. Så grib kameraet og sæt spot på lige præcis det, I er eksperter i.

Den maritime industris rygrad – medarbejderne

Uden de ca. 40.000 mennesker, som den danske maritime industri beskæftiger, ville vi ikke være blandt de dygtigste på verdensmarkedet. Disse mennesker vil vi gerne hylde i denne kategori. Så knips en arbejdende svejser, ingeniør, maskinmester eller en af de mange andre dygtige medarbejdere i den maritime industri og send dine bedste skud ind til os.

Maritim stemning – til lands, til vands eller fra luften

Bølgeskvulp eller tørdok – du bestemmer helt selv, hvad maritim stemning er, når du skyder billeder inden for denne kategori. Og mulighederne for gode maritime stemningsbilleder er utallige, så vi satser på et stærkt felt af fotos, som viser Danmark fra sin smukkeste maritime side.

OBS: Ved deltagelse i konkurrencen giver du samtidig tilladelse til, at Danske Maritime frit må anvende dine billeder. Du godkender samtidig, at billederne er forbeholdt Danske Maritime og ikke må benyttes i andre sammenhænge.

Billederne vil IKKE blive anvendt til kommercielle formål - dog kan Fagavisen Søfart anvende billederne, men udelukkende i forbindelse med konkurrencen.

Dommerpanelet vægter indsendte billeder efter følgende kriterier

Relevans - inden for den nævnte kategori

Kvalitet - skarphed/eksponering/farver etc.

Kreativitet - opfindsomhed/perspektiv etc.

Budskab - et tydeligt budskab er en væsentlig fordel

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.156