23948sdkhjf

FOTOS: Her får de første udenlandske søfolk stikket på bulk carrier i Aalborg

Kom med om bord på 'Leni Selmer', hvor danske sundhedspersoner tidligere i dag gik om bord for at vaccinere udenlandske søfolk. Kvit og frit

Skibet hed 'Leni Selmer' og stedet var Aalborg Havn, da de første udenlandske søfolk modtog vaccinen direkte om bord på deres skib tidligt fredag morgen. 

Danmark tilbyder nu udenlandske søfolk Johnson & Johnson-vaccine - der som bekendt alene kræver et enkelt stik - under anløb i dansk havn.

Det er Leth Agencies, der har påtaget sig den praktiske opgave med at få vaccinen gjort til tilgængelig for besætningerne.    

Om bord på 'Leni Selmer' var det Luçovyi Ievçen, 2. Engineer fra Ukraine var den første til at få stikket af sygeplejerske Charlotte Rostgaard Andersen. 

Skibets kaptajn var taknemmelig for, at besætningen nu kunne blive vaccineret. 

- Det er en fantastisk mulighed. For besætningen skaber det tryghed og gør hverdagen lettere, lød det fra fra kaptajn Igor Blagorazumny. 

I løbet af fredag blev udenlandske søfolk på samme vis vaccineret på skibe i Frederikshavn og i København hos ’Medical Office’, Danske Rederiers datterselskab, 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097