23948sdkhjf

Maersk Supply Service vinder stor kontrakt i Vestafrika

Danmarks største offshore supply-rederi har igen vundet en kontrakt, hvor den største del af opgaven udgøres af planlægningsdelen

Maersk Supply Service har vundet en stor kontrakt for Cameroon Oil Transportation Company (COTCO) i farvandet ud for Cameroun. 

Her skal rederiet bistå i anden fase, der hidrører den såkaldte Kome-Kribi 1 Floating Storage & Offloading unit (Kome-Kribi 1 Marine Terminal)

Netop forretningsområdet towing & mooring er det store Mærsk-rederis spidskompetence, men herudover er det bemærkelsesværdigt, at langt størstedelen af opgaven rent faktisk omfatter planlægning og beregning op til selve de maritime operationer.   

- Det er et meget vigtigt projekt for virksomheden som vil manifestere os yderligere på markedet for planlægning og udførelse af komplicerede ankerhåndteringsoperationer, udtaler Olivier Trouvé, chef for forretningsområdet Integrated Solutions hos Maersk Supply Service, i en officiel udtalelse. 

Projektet består af at udskifte to strukturer på et fortøjningssystem på Kome-Kribi 1-terminalen i Cameroun. Dette projekt er dermed en efterfølger til fase 1, hvor Maersk Supply Service stod for design, ingeniørarbejde, indkøb og installation af et midlertidigt system.

Selve de maritime operationer ventes at skulle stå på i to måneder begyndende i fjerde kvartal 2022. Operationen vil omfatte et subsea support-fartøj såvel som to anchor handling tug supply-fartøjer.  

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.078