23948sdkhjf

Her er den nye direktør for Wärtsilä i Danmark

Wärtsilä Danmark A/S har udnævnt Jesper Elsborg Bonde som administrerende direktør fra 1. september 2021.

Det oplyser den finske koncern i en pressemeddelelse. 

Dermed står det klart, at den maritime teknologivirksomhed har fundet afløseren for Morten Brandborg - der sagde op i begyndelsen af juli - internt i organisationen. 

Jesper Elsborg Bonde har arbejdet for Wärtsilä siden 2013, og har i de seneste to år haft stillingen som virksomhedens direktør for området Business Innovation. Stillingen har indebåret at opbygge fremtidige serviceaftaler og kommercielle modeller. Denne stilling beholder Jesper Elsborg Bonde dog samtidig med, at han overtager posten som adm. direktør. 

Den nye direktør har en baggrund fra marine- og offshoreindustrien, og har blandt andet arbejdet for Maersk Drilling. 

Den nye direktør har en uddannelsesmæssig baggrund som dualofficer fra SIMAC og har blandt andet kombineret med en Executive MBA fra 2017.

- Jeg er meget begejstret for den tillid, Wärtsilä har investeret i mig. Rollen er at hjælpe de danske kunder (energi og marine) med den nødvendige grønne omstilling. Det handler om at skabe dem rigtige tekniske ændring for hvert aktiv, men vi skal huske, at det skal være omstilling der kommercielt fordelagtig. Nye kommercielle modeller, der fokuserer på fælles resultater i stedet for transaktioner, er også nødvendige i denne transformation, siger Jesper Elsborg Bonde i en pressemeddelelse. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

1.33