23948sdkhjf

Aarhus Havn henter ny kommerciel direktør fra Samsø Rederi

Aarhus Havn har ansat Carsten Kruse, 52 år, som ny kommerciel direktør. Han starter 1. oktober, når han siger farvel til sit nuværende job som trafikdirektør hos Samsø Rederi. Han har mere end 30 års erfaring fra den maritime branche, heraf 27 år i ledende stillinger.

Det skriver Aarhus Havn i en pressemeddelelse.

Carsten Kruse fik for syv år siden til opgave at etablere Samsø Rederi, som i dag har ca. 85 medarbejdere og to faste forbindelser fra Samsø til hhv. Hov og Aarhus. Han har lang ledelsesmæssig erfaring og har desuden været meget driftsorienteret i sit nuværende job.

- Vi har valgt Carsten Kruse ud fra hans ledelsesmæssige kvalifikationer, men også hans lange erfaring indenfor logistik, færgefart, salg og marketing, siger adm. direktør Thomas Haber Borch, Aarhus Havn.

Inden Carsten Kruse kom til Samsø Rederi har han haft en lang karriere i Stena Line, hvor han bl.a. var adm. direktør i det danske selskab, og han har desuden været ansat hos Molslinjen som booking- og trafikchef og før det hos Scandlines.

Aarhus Havns nye kommercielle direktør glæder sig til både de ledelsesmæssige opgaver og til at arbejde med forretningsudvikling sammen med både medarbejdere og virksomhedens kunder.

- Aarhus Havn er i gang med en fantastisk spændende udvikling og en kommende udvidelse, der for alvor vil cementere havnen som hele Danmarks erhvervshavn. Det glæder jeg mig til at blive en del af, og samtidig skal jeg i dialog med alle nuværende kunder og aktører for at se, om vi sammen kan gøre det endnu bedre, siger Carsten Kruse.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.141