23948sdkhjf

Kriseramt boreselskab omstrukturerer i redningsforsøg

Seadrill omstrukturer, rejser 350 mio. dollars og reducerer gælden med næsten 5 mia. dollars

I et forsøg på at vende skuden hos det kriseramte boreselskab Seadrill, har de netop indgået en aftale med sine interessenter om at rejse 350 mio. dollars samt reducere deres gældsforpligtelser med omkring 5 mia. dollars. Det skriver de i en meddelelse. 

- Vi er glade for at kunne meddele, at vi har indgået en aftale med et stort element af Seadrills sikrede långivere, der vil bane vejen for en betydelig nedskrivning på balancen. Det har taget tid at nå det rigtige resultat, men gennem hele processen har vi opretholdt stærk støtte fra vores kreditorer, og vi ser frem til at fastholde det, når de bliver vores aktionærer såvel som vores långivere. Det udtaler Stuart Jackson, adm. direktør i Seadrill, i meddelelsen. 

Seadrill kom ud af 2020 med et tab på 4,6 mia. dollars. Det er noget mere end i 2019, hvor de kom ud med et resultat på minus 1,2 mia. dollars. Også i 2018 kom boreselskabet også ud med et tab. 

Presset branche

Sidste år skrev Børsen, hvordan branchen generelt er udfordret, og blandt andet seks af Maersk Drillings største konkurrenter er enten gået i betalingsstandsning, eller er/ har været tæt på. Udover Seadrill, inkluderer det Diamond Offshore, Noble Drilling, Valaris, Transocean og Pacific Drilling.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078