23948sdkhjf

Førende brændstofanalytiker hjælper bredt i shipping

Saybolt er en uafhængig aktør med speciale indenfor inspektion, survey, analyse og kontrolfunktioner. Målet er at sikre de rette leverancer i shippingindustrien.

Objektive og upartiske informationer hentet via analyser i nogle af verdens bedste laboratorier til gavn for shipping og andre industrier. Samt et stort fokus på udvikling af brændstoffer og med sikkerheden i højsædet.

Det er forretningsmodellen bag Saybolt Danmark – en del af en verdensomspændende forretning med kontorer i 96 lande.

”Vi er uafhængige både ift. leverandører, indkøber, agenter og lignende,” fastslår Peter Munksgaard, som er chef for virksomhedens skandinaviske afdeling.

Saybolts hovedkontor ligger i Rotterdam, hvor nogle af verdens dygtigste specialister er klar til at svare på kundernes spørgsmål 24 timer i døgnet.

Udvikler nye brændstoffer

Udover at analysere hjælper Saybolt også med at udvikle brændstoffer. Et forretningsben, der har været vigtigt de senere år set i lyset af de øgede miljøkrav, fortæller Peter
Munksgaard.

”Vi både analyserer og deltager i udvikling af grønne brændstoffer med fokus på, hvordan brændstoffet bliver sammensat,” siger han og giver et eksempel:

”En kunde kan have et ønske om at tilsætte biobrændstof til eksisterende fossile brændstoffer, og her kan vi lave forsøg og tjekke op på en række parametre.”

Peter Munksgaard uddyber, at dette arbejde i høj grad handler om, hvor langt man kan gå med biobrændstoffer ift. de relevante specifikationskrav.

Deler datasystem med kunder

Saybolt er desuden ikke ’kun’ i shipping, men samarbejder med en række større olie- og kemikalieselskaber, leverandører, speditører, forhandlere, forsikringsselskaber og offentlige aktører mv.

Alle er det virksomheder med det til fælles, at de har behov for nøjagtige oplysninger som basis for vidtrækkende beslutninger. I den forbindelse kan de drage fordel af at være tilknyttet Saybolt, ikke mindst siden en udvidet kundeservice har været en prioritet i virksomheden. En af fordelene ved at være kunde hos Saybolt er således, at man får adgang til et avanceret elektronisk datasystem.

”Vi har arbejdet på at binde flere databaser sammen, og således kan vores kunder nu følge med i processerne i realtid. Systemerne sikrer en hurtig og effektiv informationsudveksling mellem vore inspektører, laboratorier, kontorer og kunder overalt i verden,” forklarer Peter Munksgaard.

SAYBOLT A/S

Saybolt er et uafhængigt selskab med speciale indenfor inspektion, survey, analyse og kontrol af olieprodukter og kemikalier.

Med 195 kontorer og 101 laboratorier i 96 lande, er Saybolt en global organisation, der er i stand til at give en omfattende service.

Virksomheden er grundlagt tilbage i 1898 i Rotterdam og etableret i Danmark i 1984. Saybolt er i dag en solid samarbejdspartner i dansk shipping, men også for større olie- og kemikalieselskaber, leverandører, speditører, forhandlere, forsikringsselskaber og en række andre virksomheder.

Læs mere på www.saybolt.com

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094