23948sdkhjf

Nyt bestyrelsesmedlem hos Danske Rederier

Fire medlemmer af bestyrelsen i Danske Rederier er genvalgt på årets generalforsamling og et nyt medlem er valgt.

Nyt medlem af bestyrelsen er Thorsten Jalk, CEO for rederiet  Ziton A/S. Han erstatter Martin Fruergaard, CEO, Ultragas ApS, som rykker videre som CEO for Pacific Basin i Hong Kong.

Den samlede bestyrelse ser herefter sådan ud:

Jacob Meldgaard, CEO, Torm A/S (formand) (genvalgt)
Henriette H. Thygesen, CEO, Maersk Fleet and Strategic Brands, A.P. Møller - Mærsk (næstformand)
Torben Carlsen, CEO, DFDS A/S (genvalgt)
Jan Rindbo, CEO, Dampskibsselskabet NORDEN A/S (genvalgt)
Christian M. Ingerslev, CEO, Maersk Tankers A/S (genvalgt)
Lars Hjorth Simonsen, Skibsreder, M. H. Simonsen ApS
Peter Lytzen, CEO, Esvagt A/S
Thorsten Jalk, CEO, Ziton A/S (nyt medlem)

- Jeg er glad for tilliden og ser frem til arbejdet i Danske Rederiers bestyrelse med at sikre de bedst mulige vilkår for at drive rederivirksomhed i og ud af Danmark.  Vi er en af verdens allerstørste søfartsnationer og har aktiviteter i stort set alle segmenter – den position skal vi bevare, siger Thorsten Jalk.

Der er genvalg til formand Jacob Meldgaard, CEO, Torm A/S og næstformand Henriette H. Thygesen, CEO, Maersk Fleet and Strategic Brands hos A.P. Møller - Mærsk, ligesom den øvrige bestyrelse er genvalgt.

- Jeg vil gerne takke Martin Fruergaard for hans indsats i bestyrelsen og ønske god vind med hans nye spændende opgave hos Pacific Basin i Hongkong. Samtidig vil jeg ønske Thorsten Jalk et varmt velkommen i bestyrelsen. Han repræsenterer et af vores vækstsegmenter, og han vil uden tvivl kunne bidrage i bestyrelsesarbejdet blandt andet med hans store viden om offshore-vind, siger Jacob Meldgaard, formand for Danske Rederier og CEO i Torm.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.141