23948sdkhjf

SDK Shipping og Danish Agro styrker samarbejdet med fælles stevedoreselskab

SDK Shipping A/S og Danish Agro a.m.b.a annoncerede i går i en pressemeddelelse, at de vil styrke mange års samarbejde og stifte et fælles stevedoreselskab.

SDK Shipping og Danish Agro har gennem mange år haft et samarbejde på losning og lastning af skibe i Aarhus. Dette samarbejde har medført, at de to parter stifter et fælles selskab under navnet SDK Stevedore A/S.

Formålet med det nye selskab er at sikre optimal håndtering af Danish Agros mange produkter og stigende krav til fleksibel håndtering i Aarhus ved bedre at udnytte det samlede potentiale i de to selskaber.

- Vi glæder os over den nye strategiske aftale, som betyder, at vi sammen kommer til at være mere fleksible. SDK Shipping og Danish Agro har et tæt og tillidsfuldt samarbejde i dag, som jeg ser frem til bliver endnu stærkere med den nye aftale. Vi får nu mulighed for i fællesskab at nedbringe omkostninger, udnytte materiel bedre og optimere vores losninger og lastninger på Aarhus havn, udtaler Jens Toft, logistikdirektør i Danish Agro, i meddelelsen.

Stærke synergier

Både Danish Agro og SDK Shipping har havnefaciliteter på Aarhus havn. Ved at slå sig sammen, vil begge virksomheder opnå synergier og driftsfordele og styrke det engagement, som de begge har været med til at bygge op. Noget Lars Jespersen, CEO i SDK Shipping understreger:

- Vi er meget begejstrede over, at vi nu kan bygge videre på det samarbejde, som vi i mange år har haft med Danish Agro. Styrken i vores nye aftale ligger i de synergier, som vil binde os tættere sammen og fremtidssikre vores setup. Dermed får vi en mere lean virksomhed til stor gavn for vores kunder. 

- Danish Agro og SDK Shipping har mange fælles værdier og en fælles tilgang til måden at arbejde på, og vi ser meget frem til at fortsætte som en samlet enhed mod vores fælles mål og ambitioner, siger Lars Jespersen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.174