23948sdkhjf

Claus Graugaard tilbage i Shipping Lab

Det Blå Danmarks platform for maritim forskning, udvikling og innovation, Shipping Lab, udvider styregruppen med Claus Graugaard, Head of Onboard Vessel Solutions hos Mærsk Mc-Kinney Møller Center for Zero Carbon Shipping (ZCS). Et glædeligt gensyn båret af høje fælles ambitioner.

Det skriver Shipping Lab i en pressemeddelelse.

Claus Graugaard har tidligere været en del af Shipping Labs styregruppe gennem sit arbejde for J. Lauritzen (nu BW Epic Kosan) og kender derfor særdeles godt til Shipping Labs rolle som en effektiv samarbejdsplatform for både store og små aktører i den danske maritime branche:

- Jeg er glad for at være tilbage som en aktiv del af Shipping Lab, hvor jeg har oplevet, at vi på tværs af Det Blå Danmark er blevet mere tilbøjelige til at dele erfaringer, viden og data for sammen at blive stærkere, siger Claus Graugaard, og uddyber:

- Det, synes jeg, er utrolig inspirerende, og det bidrager til at nå vores fælles ambitiøse målsætninger indenfor grøn omstilling. Hos ZCS er vores helt overordnede mål en CO2-neutral skibsfart. I Shipping Lab er vi i forvejen involverede at skabe en valideringsplatform for CO2-reducerende brændstoffer, og vores fælles indsats og viden vil kunne skabe et stærkt samspil og underbygge Danmarks position indenfor bæredygtighed.

Bag Shipping Lab står en lang række rederier, maritime teknologivirksomheder, universiteter, GTS-institutter, organisationer og offentlige styrelser, og Shipping Lab har dermed en bred opbakning og stor erfaring i eksekveringen af samarbejdsprojekter på tværs af fagskel. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.648